wtorek, 4 lutego 2014

Pasta z tuńczyka, ogórka i pomidorów

Taka szybka kolacja, całkiem, całkiem;) na szybko stworzona pasta na kanapeczkę;)

Składniki:

  • Puszka tuńczyka, odsączonego z wody
  • Ogórek kiszony
  • 3-4 suszone pomidory
  • 1/2 pomidora
  • Oliwa
  • Sól, pieprz ziołowy
Wykonanie;
  1. Ogórka i pomidory pokrój w kosteczkę.
  2. Wymieszaj tuńczyka, ogórka, pomidory. 
  3. Dodaj kilka kropel oliwy i przyprawy. Wymieszaj.
Smacznego;)


3 komentarze:

  1. Połączenie składników - idealne dla Mnie! Uwielbiam pasty kanapkowe :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Lubię takie domowe pasty do chlebka :)

    OdpowiedzUsuń

Daj nam znać co sądzisz o naszych posiłkach :)