niedziela, 11 stycznia 2015

Kulki serowe w 3 wersjach

Fajnie prezentująca się przekąska imprezowa. Kulki serowe na kanapeczkę w wydaniu ozdobnym, z Twoimi ulubionymi dodatkami.

Składniki:
  • Opakowanie serka śmietankowego
  • 1/2 kostki sera typu feta
  • Kilka gałązek koperku
  • Orzechy włoskie lekko zmielone lub poszatkowane
  • Ser żółty starty, papryka słodka, zioła prowansalskie


Wykonanie:
  1. Wymieszaj w misce oba serki. Ręce zwilż zimną wodą i uformuj serowe kulki.
  2. Kulki obtocz w drobno pokrojonym koperku, orzechach i startym serze wymieszanymi z papryką i ziołami prowansalskimi. Rozsmarowuję na kanapce.

Smacznego;)











Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Daj nam znać co sądzisz o naszych posiłkach :)